Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ongeval Groenlo Hoe Sneller Hoe Gekker

Ongeval Groenlo : Hoe sneller hoe gekker

Ontstaan Ongeval

Op de kruising van de provinciale weg N18 en de Lichtevoordseweg, die ook bekendstaat als de N316, in Groenlo heeft zich op 17 januari 2023 rond 20.50 uur een zwaar ongeval voorgedaan. Bij dit ongeval waren drie personenauto's betrokken.

Uit eerste onderzoek is gebleken dat een 40-jarige bestuurder uit Duitsland met zijn auto op de Lichtevoordseweg reed richting Groenlo. Op de kruising met de N18 verleende hij geen voorrang aan een 20-jarige bestuurder uit Groenlo, die over de N18 richting Lichtenvoorde reed. De twee auto's kwamen met elkaar in botsing.

Door de klap schoot de auto van de 20-jarige Groenlonaar over de rotonde en kwam op zijn kop in de berm tot stilstand. De auto van de 40-jarige Duitser kwam tegen een boom tot stilstand.

Een derde auto, bestuurd door een 57-jarige vrouw uit Groenlo, kon de botsing niet meer voorkomen en reed tegen de auto van de Duitser aan.

Hulpdiensten

Meerdere hulpdiensten waaronder politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. De brandweer heeft de bestuurder van de Groenlose auto uit zijn auto bevrijd. Hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De twee andere bestuurders zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Afgesloten weg en onderzoek

De kruising is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest voor verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Comments