Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Jan Boskamp Kritiek Op Feyenoord Kan Toch Niet Deze Dingen Heb Ik Drie Jaar Niet Meer Gezien

Jan Boskamp kritiek op Feyenoord: ‘Kan toch niet? Deze dingen heb ik drie jaar niet meer gezien’

Boskamp kritisch over Feyenoord na verlies tegen Go Ahead Eagles

Jan Boskamp is kritisch op Feyenoord na de nederlaag tegen Go Ahead Eagles (2-1). De voormalig middenvelder zag zijn oude club zondagmiddag opnieuw punten verspelen en uitte zijn ongenoegen in het programma Voetbal Inside.

Spelers maken veel fouten

Boskamp was vooral kritisch op de vele fouten die de spelers van Feyenoord maakten. "Ik heb drie jaar lang geen wedstrijd meer gezien waarin er zoveel fouten werden gemaakt", aldus de analist. "Het was echt heel slecht."

Boskamp wees onder andere op de verdedigingsfouten die Feyenoord maakte bij de tegengoals. "Bij de eerste goal staat er niemand bij de tweede paal en bij de tweede goal wordt er gewoon overgespeeld", zei hij. "Dat zijn basisfouten die je niet mag maken op dit niveau."

Blessurepech

Boskamp erkende wel dat Feyenoord te kampen heeft met blessurepech, maar vond dat dit geen excuus was voor de slechte prestaties. "Natuurlijk mis je spelers als Kokcu en Szymański, maar dat mag geen reden zijn om zo slecht te spelen", aldus Boskamp.

"Feyenoord heeft een goede selectie en moet gewoon beter kunnen", vervolgde hij. "Ik hoop dat de spelers zich snel herpakken en laten zien dat ze het wel kunnen."

Slot moet ingrijpen

Boskamp riep trainer Arne Slot op om in te grijpen en de zaken bij Feyenoord op orde te stellen. "Slot moet ingrijpen en spelers op de bank zetten die niet presteren", zei hij. "Hij moet ook kijken naar het systeem en of dat nog wel goed genoeg is."

"Feyenoord moet snel iets veranderen, want anders wordt het een heel moeilijk seizoen", aldus Boskamp.


Comments